چرا افراد شغلشان در شرکتهای رویایی مانند گوگل و فیس بوک را ترک میکنند.-1
میزان ماندگاری نیروی انسانی در یک شرکت امروزه یکی از بزرگترین دغدغه های مدیران منابع انسانی است. حتی شرکتهای معروف و بزرگی مانند گوگل و فیس بوک علیرغم سیستم های منابع انسانی بسیار پیشرفته، متوسط ماندگاری کوتاهی دارند. در دو مطلب آینده این موضوع را از دیدگاه افراد مختلف بررسی میکنیم.
پدرام کیانی مدیر مهندسی شرکت اوبرuber و مدیر مهندسی سابق فیس بوک به این سوال چنین پاسخ میدهد.
من سالها در فیس بوک بودم و در بسیاری زمینه ها این شغل، شغل رویایی من بود. من ماموریت سازمان و افراد باهوش مجموعه را دوست داشتم و میتوانستم بر مجموعه ای از راه حل های نوآورانه فعالیت کنم. حضور در فیس بوک از اولین روزهای شکل گیری احساس ساختن مجموعه ای معنی دار را میداد و فرصت های بیشماری برای یادگیری و رشد در اختیار من میگذاشت.
ساختن چیزی نو که میتواند زندگی میلیون ها و یا میلیاردها انسان را تغییر دهد چالش برانگیز، پر استرس و به صراحت در زمینه حرفه ای، شخصی و مالی وسوسه بر انگیز بود. من باید شغلی را ترک میکردم که برای بسیاری از افراد یک شغل و یا موقعیت رویایی بود.
اکنون من مدیر مهندسی اوبر هستم و در مورد چالش ها و فرصت هایی کار میکنم که بار دیگر دانش و توانایی من را گسترش میدهد. دوباره در شرایط یادگیری قرار دارم و جایگاهی دارم که میتواند در تعریف نقش این شرکت در آینده موثر باشد.
قبل از فیس بوک، من در شرکت گوگل کار میکردم آن زمان بزرگترین قدرت جستجوی فضای اینترنت را ترک کردم تا دریک شبکه اجتماعی کوچک که بسیاری از افراد آنرا نمی شناحتند کار کنم. خانواده من نمیتوانستند تصمیم من را درک کنند. این موضوع عکس العمل افراد در مورد جابجایی من از فیس بوک به اوبر را برایم تداعی میکند.
www.forbes.com