10 عادتی که کارایی نیروی انسانی را کاهش میدهد.
آیا شما استرس را دوست دارید؟ آیا زیاد جستجو میکنید؟ آیا تمایل دارید ملاقات های شخصی داشته باشید. اینها عادت هایی هستند که ممکن است کارایی نیروی انسانی شما را کاهش دهد.
شکستن عادتها بسیار دشوار است. هنوز وقتی در مورد کارایی نیروی انسانی صحبت میکنیم اکثر ما فکر میکنیم که باید بیشتر کار کنیم. اما راز بهبود کارایی هوشمندانه کار کردن است. شما باید عادتهایتان را تغییر دهید حتی آنهایی را که دهها سال است با شما زندگی میکنند. در ادامه برخی از آنها آمده اند.
- دیر حاضر شدن در قرارها:
بسیاری از ما معمولا دیر در قرارها حاضر میشویم و تشخیص نمیدهیم که عدم وجود برنامه زمانی کارایی افراد را از بین میبرد. اگر شما دیر میرسید به این معناست که حاشیه امن کافی برای خود در نظرنگرفته اید. دیر رسیدن استرس شما را افزایش داده و باعث میشود انگیزه و تحرک و قدرت تفکر روشن از شما سلب شود.
- مکالمات طولانی
این نوع مکالمات هم برای تماس گیرنده و هم برای صاحب تلفن بد است و زمانی طولانی از افراد میگیرد. بهتر است مستقیم در مورد موضوع مورد نظر صحبت کنید و با نتیجه گیری مکالمه را خاتمه دهید.
- چت های ایمیلی/پیامکی
من خودم یکی از مجرمین این مورد هستم. اما به تازگی فهمیدم که این مدل ارتباط چقدر ناکاراست. میان ارسال و دریافت ایمیل زمانهایی هست که فقط باید منتظر بمانی. یک مکالمه تلفنی بسیار بهتر عمل میکند. تمام مسایل خود را در یک ایمیل و یا پیامک خلاصه کنید و یا از اپلیکیشن های سریع تر استفاده کنید.
- نوشتن متن های زیاد و بی حاصل
معمولا ارسال تعداد زیادی پیام کوتاه برای افراد به این منظور است که فهم مشترکی از موضوع مورد بحث حاصل شود اما واقعیت این است که معمولا برعکس رخ میدهد و افراد پس از خواندن هر پیام کوتاه باید کل مکالمه را مرور کنند و این کارایی ما را به شدت کم میکند. بهتر است در مورد موضوعات کاری کل مفهوم مورد نظر در یک متن کامل نوشته شده و با دیگران به اشتراک گذاشته شود تا از حواس پرتی های احتمالی که ممکن است موضوع را مبهم کند جلوگیری شود.
- ملاقات های حضوری
درست است که درک زبان بدن افراد و دریافت سرنخ های غیر کلامی احساس مثبتی در ما ایجاد میکند اما زمانی که باید صرف هماهنگ کردن یک ملاقات حضوری شود، زمان دوباره هماهنگ کردن اگر مشکلی برای طرفین بروز کند، زمان رسیدن به مقصد و … غیر قابل جبران است. همیشه فکر کنید آیا دیدار حضوری واقعا ضروری است؟
- رها کردن وظایف دشوار برای بعد
ترک این عادت واقعا سخت است. بسیاری از ما بصورت طبیعی کارها را به تعویق میاندازیم. و این موضوع کارایی ما را به شدت کاهش میدهد. ما معمولا میدانیم آن وظایف چه اندازه طول میکشد و در سرتاسر روز و یا هفته در استرس انجام آن کار به سر میبریم بهتر است این مانع را هر چه زودتر از برابر خود بردارید.
- تنها انجام دادن کارها
یکی از کشنده ترین عادت های کارایی و اثربخشی تفکر خودمحوری است. این فکری است که به شما میگوید فقط باید بیشتر کار کنید تا وظایفتان انجام شود، اشتباه است. برخی وظایف برای تکمیل نیاز به کمک سایر همکاران شما دارد و باید بپذیرید که نمیتوانید همه کارها را به تنهایی انجام دهید. این عادت خود را بشکنید.
- جستجوی بی هدف
گاهی اوقات این کار را میکنیم. بدون هدف کلیک میکنیم یک سایت بعد از دیگری. چگونه میتوان این عادت را از بین برد. اولین مساله این است که تشخبص دهیم که این کار چقدر اثربخشی شما را کاهش میدهد. آیا برای استراحت ذهن کار دیگری مثل یک پیاده روی طولانی بهتر نیست؟
- استراحت های کوتاه بیشمار
این یک عادت فردی است که بسیاری از مردم آنرا دارند. ما مدت کوتاهی کار میکنیم سپس بلند میشویم و یک چای میریزیم. و ممکن است این کار را چندین بار تا ظهر انجام دهیم. میتوان این عادت را تغییر داد. برای خودتان چای بریزید با یک دوست صحبت کنید. ریلکس شوید و بعد به کارتان برگردید و به میزتان بچسبید. لیوان بعدی را پشت میزتان صرف کنید. این وضعیت بهتری است.
- دوستداران استرس
این بدترین عادتی است که میتوانید محیط کارتان را با آن پر کنید. آیا میشود بین نگرانی از یک مطلب و دقت کردن در وظایف و کار زیاد تعادل برقرار کرد؟ نه نمیشود. استرس خروجی شما را کاهش میدهد چون قدرت تفکر دقیق ا از شما میگیرد. روزتان را با یک برنامه روتین شروع کنید. با برنامه به مقابله استرس بروید و مطمین شوید که برای استرس رقبایی دارید.
نویسنده: جان براندون
ترجمه و تخلیص: گروه مشاوره منابع انسانی اچ آر تایمز
http://www.inc.com/john-brandon/10-poor-productivity-habits-most-people-don-t-bother-correcting.html?utm_content=buffer5f667&utm_medium=social&utm_source=linkedin.com&utm_campaign=buffer